Hei Vieras

Rekisteröintisopimus

Tietosuojaseloste


Verkkosivustomme osoite on: domi.fi

Mitä  henkilötietohaa keräämme ja miksi

Domi.fi -keskustelupalstan osallistujarekisterin pääkäyttötarkoitus on osallistujien rekisterönti. Foorumille rekisteröinti mahdollistaa domi.fi-palvelun keskustelupalstan ja  työkalujen (yksityisviestit ) käytön.
Kun sivuston käyttäjät rekisteröityvät  sivustolle, keräämme nimimerkin, sähköpostin sekä käyttäjän IP-osoitteen  Muiden tietojen (ikä, atar-kuva, oma esittelyteksti, syntymäaika, paikkakunta, sukupuoli, ICQ-, AOL-, MSN-, YIM-tunnuksen, allekirjoituksen ja kotisivutiedot) antaminen on vapaaehtoista.

Media

Mikäli  lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Muilta sivustoilta upotettu sisältöä

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältää (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sissällöm avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.
Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta,käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön  kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme  tietoa

Mikäli jätät  viestin, viestiä ja sen metatietoa säilytetään  toistaiseksi. Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien  käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Verkkosivuston ylläpitäjät  voivat nähdä  ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi
Mikäli  sinulla on käyttähätili tälle sivustolle tai olet jättänyt  viestejä voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös  pyytää  henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä  syistä

Minne lähetämme tietosi
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.