Hei Vieras

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kattimatti

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Minun planeettani / Tänään on suklaapäivä
« : 07.07.19 - klo:12:05 »
Aijotteko viettää sitä?

2
Minun planeettani / Kävi huonosti
« : 03.07.19 - klo:20:56 »
Mun aktivoituminen osalta nimittäin ku en kirjoita juuri mitään vaikka ramppaan tääl

3
Ruokaosasto / Tuttifruttipussi on pilattu
« : 23.06.19 - klo:18:30 »
Se on nyt tuttifrutti mix ja siinä on seassa uusia paskoja karkkeja

4
Minun planeettani / Miten menee?
« : 23.06.19 - klo:18:20 »
Ja minne se menee?

5
Minun planeettani / Kuinka alkoholisti olet?
« : 20.06.19 - klo:16:12 »
http://www.testimaa.com/test/ca?l=fi

Itse olen alkoholin kanssa "vain kaveri"

6
Minun planeettani / Juhannuksen kauppalista
« : 20.06.19 - klo:12:02 »
Kootaan lista siitä mitä juhannuksena tarvii

Lihaa
Perunaa

7
Joka tanssii minun vatsassa

8
Minun planeettani / Nörtin klinikka
« : 15.06.19 - klo:14:55 »
Nörtti taitaa pitää klinikkaansa tänään naapurissa, sieltä on koko päivän kuulunut moottorisahan ääni.

9
Minun planeettani / Iso nutturadonitsi on hyvä tyyny
« : 15.06.19 - klo:12:27 »
Laittaa vaan sopivaan kohti päätä nutturan niin siihen voi mukavasti nojailla maatessaan selällään

10
Minun planeettani / Alasti rannalla
« : 15.06.19 - klo:10:37 »
Hieno klikkiotsikko.

Suomessa saa mökkirannalla mennä ihan vapaasti alasti uimaan, tai jos sattuu asumaan rannassa. Miehethän nyt voi tietenkin marssia munasillaan veteen, eihän siinä mitään. Naapurin vika jos kyttää. Mut naisena on vähän vaikeaa, olis kiva ottaa aurinkoa niin ettei tuu rajoja ja vaikka välillä viilentyä järvessä, mut kun ei halua et naapurit tai kukaan muukaan näkee. Enhän mä voi olla tuolla tissit paljaana, jos joku perverssi kyttää vaikka. Tai tuhatvuotias naapuri saa sydärin.

11
Kanala / Kissani on kipeä
« : 11.06.19 - klo:10:19 »
 :manu: on yskinyt jo monta päivää. Tai se kuulostaa siltä että oksentaisi, mutta mitään ei kuitenkaan tule ulos. Varasin sille ajan eläinlääkärille huomiseksi, aikaisemmin madotettiin se eikä se parantunut sillä.

Netin mukaan kyseessä voisi mahdollisesti olla sisäloiset, suolitukos, astma tai flunssa. Flunssa olisi ihan kiva, se menisi ohi sitten itsekseen. Sisäloisia epäilen eniten, toivon vain kovasti että jos ne sellaisia on niin eläinlääkäri madottaa :D ei ole tuon elukan kanssa nimittäin helppoa touhua. Suolitukos on aika poissuljettu asia, kissani kuitenkin syö ja juo normaalisti. Astma olisi paha juttu, en tiedä voisiko kissani elää sen kanssa laadukasta elämää kun sen lääkitseminen tarvittaessa on yhtä helvettiä.

12
Nörtillä olisi niistä paljon sanottavaa

13
Neuvottiin oikein ottamaan jakkara mukaan että pääsen kiipeämään sinne pönttöön

14
Ihan huikeaa että tää on nyt tosiaan jo vuoden vanha juttu. Musta on tosi mahtavaa miten me ollaan saatu kehitettyä tätä vuoden aikana ja todella hieno juttu kun meidän ylläpitoon on liittynyt alkuperäisen kokoonpanon lisäksi kebabrulla, john lennon ja Splenu, jotka on tuoneet oman panoksensa siihen että ollaan saatu kaikki tää aikaan.

Myös meidän kävijät on olleet isossa roolissa siinä että ollaan vielä pystyssä, tietenkin. Yksi uskollinen kävijä on meidän tietsikkan3r0, se aina välillä häviää mutta kyllä se tulee lopulta takaisin. Eikä se edes suutu kun sitä sanotaan turrihomoksi. Myös possessiivisuffiksi on ilahduttanut meitä paljon jutuillaan, sekä meidän uusimmat tulokkaat redneck ja pari numeroa, Olli, Z, botti ja se Akin strippari. Kiitos siitä että käytte täällä.

Nörttiä haluan kiittää, se vaikuttaa yleensä olevan ihan pihalla kaikesta mutta oikeasti se on kaiken takana. Nörtti on vähän niinkö dömin isä ja meidän vuoden dömittäiä Tröb on dömin äiti. Vaikkakin on hullu ajatus että niillä kahdella on yhteinen lapsi.

Taiteellisesta puolesta dömin vuoden varrella kiitän kebabrullaa, rybakkia, Splenua ja thottieta. Olvi ansaitsee kiitokset videomainoksen ohjaajana ja sinä, jonka ansiosta sellainen ylipäätään toteutettiin.

Ja ne loput joita en tässä nyt maininnut, jokainen kirjoitettu viesti ja ylläpitorymän idea on ollut todella tärkeitä ja kiitoksen arvoisia. En vain viitsi nyt enempää alkaa listaamaan teitä kaikkia mahtavia ja tärkeitä tyyppejä, koska tästä tulisi ihan helvetin pitkä juttu. Kiitos ihan kaikille  :smitten:

15
Vierailijoille / Vuoden dömittäjä - TULOSKESSA!
« : 06.06.19 - klo:16:01 »
En toki ala julkaista tuloksia vielä puoleen tuntiin, mutta annetaan jännityksen tiivistyä.

Fiiliksiä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 15