Dömin joulukalenteri 2018

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2019.

domi.fi

Luukku1

juu.

luukku2

tröbinjouluruno.

luukku3

Ei vittuilla saa, ei demittää saa, Nörtti voi tulla ikkunan taa. Setämies nörtti matkaan jo käy. Nyt Dömiin kirjoitetaan taas: Nörtin varvas, ajatelkaas! Setämies Nörtti matkaan jo käy. Taas keharijengi valvoo ja muistiin merkitsee, niin Nörtti-setä tietää saa, kuka bännit ansaitsee. Siis: Ei vittuilla saa, ei demittää saa, Dömis on paljon mukavampaa. Setämies Nörtti matkaan jo käy. Ken yksärin saa, ken kehut nuo saa? Monta on pientä dömittäjää. Setämies Nörtti matkaan jo käy. Hän kultatilin hienon tilaajille tuo, ilkeille bännit nopeat nuo. Setämies Nörtti matkaan jo käy. Ja kohta kanssa Dömin taas juhlaa viettää voi, taas kalenteriluukut aukaistaan ja joululaulut soi. Ei kiusata saa, ei demittää saa, Nörtti voi tulla ikkunan taa. Setämies Nörtti matkaan jo käy..

Luukku4

luukku5

.

luukku6

luukku7

"> Lataa askartelupohja(linkki)

luukku8

katti.

luukku9

.

luukku10

joulumasa.

luukku11

.

luukku12

Jouluinen Kirppu joulukirppu

luukku13

Jouluinen Kirppu joulukirppu .

luukku14

.

luukku15

We all need new ideas, images, and experiences far more than we need new stoves or cars or computers.

luukku16

We are being called upon to act against a prevailing culture, to undermine our own entrenched tendency to accumulate and to consume, and to refuse to define our individuality by our presumed ability to do whatever we want.

luukku17

Muistat Olvin, Tröbin, Rybakin varmaan ja Kattimatin ja Huorasimen armaan (ei harmaan!) Mutta koira tää, sulta usein unhoon jää Belka Punakuono, oli koira nimeltään Ollut ei loiste huono, Belkan nenänpään Haukkui belka illoin nörttiä pilkaten Kerrankin väläytti silloin, nörttipukki aattehen Joulun odotus pitkä on, aika valoton Belka vois nenällään, valon tuoda pimeään Ja Belka siitä asti, nenällään ilostuttaen Johtaa dömin väen, luokse joulun iloisen Hei kaikki tontut dömittäkää, nyt on riemu raikkahin aika Hei kaikki tontut dömittäkää, nyt on riemu raikkahin aika Hetken kestää elämää ja sekin synkkää ilman dömiää.

luukku18

.

luukku19

Our economy is based on spending billions to persuade people that happiness is buying things, and then insisting that the only way to have a viable economy is to make things for people to buy so they’ll have jobs and get enough money to buy things.

luukku20

kebabinkoirat.

luukku21

Hei kaikki tontut dömittäkää, nyt on riemu raikkahin aika Hei kaikki tontut dömittäkää, nyt on riemu raikkahin aika Hetken kestää elämää ja sekin synkkää ilman dömiää.

luukku22

Saat ilmaisen kultatilin 3 päiväksi. Ota yhteyttä nörttiin dömin yvllä ja kirjoita viestiin joulukalenteri22.

luukku23

xx.

luukku24

xxxx.

0